top of page
Zoeken

Wat heeft mijn haar nodig? Hydrateren vs voeden

We krijgen vaak de vraag welk haarproduct het beste is: de moisture cream of het hydrating mask, en het antwoord is: beide! Maar wat is het verschil tussen hydrateren en voeden? En wat heeft je haar nu eigenlijk nodig? Dat maken we voor jou duidelijk in dit blogbericht.


Hydrateren of voeden: het verschil

In de haarverzorging industrie worden de termen ‘hydrateren’ en ‘voeden’ vaak door elkaar gebruikt. Maar het is belangrijk om het verschil tussen deze twee termen te kennen, zodat je weet welke producten je moet gebruiken om zo je haar de juiste verzorging te kunnen geven.


De twee termen zijn van elkaar afhankelijk, het ene kan niet zonder het andere. Wanneer we spreken van hydratatie, dan bedoelen we de interne lagen van ons haar. Vochtigheid daarentegen, is van toepassing op de buitenste laag van het haar.


Hoe kan je je haren hydrateren en voeden?

Je haren voeden kan je doen met verschillende soorten haaroliën, zoals kokosolie, arganolie en jojoba-olie. Dit laatste is het hoofdingrediënt van onze natuurlijke conditioner. Dat zorgt er dus voor dat onze moisture cream ideaal is om je haren te voeden. Om je haren te hydrateren, is je conditioner hier ook de eerste stap, want die voorziet je haren namelijk van de juiste plantaardige oliën en plantenextracten. Ook haarmaskers

structuur van crème

zijn een geweldige manier om je haren wat extra voeding en hydratatie te geven.


Ja dat klopt, de moisture cream en het hydrating mas


k van Just C zijn allebei helemaal geschikt om je haren zowel te hydrateren als te voeden. Dit komt vooral doordat onze natuurlijke haarproducten geen agressieve chemicaliën bevatten, waardoor ze je haren niet uitdrogen.

Gebruik dus zowel de moisture cream als het hydrating mask van Just C wanneer je het beste resultaat uit je haarverzorging wilt halen en voor gezonde en glanzende lokken gaat!

 Comments


bottom of page