top of page
Zoeken

Hoe bespaar je geld op shampoo en conditioner?

Bijgewerkt op: 29 jan. 2023

Waarschijnlijk ga je net zoals de meeste mensen simpelweg naar de supermarkt en koop je daar de eerste de beste shampoo en conditioner die in de aanbieding zijn. Maar wat als er een manier bestaat om geld te besparen op shampoo en conditioner door over te stappen op natuurlijke haarproducten? (Tell me more!)


Er zijn heel veel voordelen aan het overstappen op natuurlijke shampoo en conditioner. Ze zijn niet alleen beter voor je haar, maar ook beter voor het milieu. En in de meeste gevallen zijn ze goedkoper dan de gewone producten in de supermarkt.


Ik hoor je al denken: “Hoezo goedkoper? In de supermarkt betaal ik slechts €5,00, terwijl de prijs voor een natuurlijke shampoo al snel €20,00 bedraagt?”


Dat klopt inderdaad, maar het zit hem in de hoeveelheid die je gebruikt. Een shampoo en conditioner uit de supermarkt mogen dan wel goedkoper zijn, maar wanneer je je haren vaak wast, doe je slechts een maand met jouw ene product. Natuurlijke haarproducten daarentegen, gaan wel 3 tot 4 keer langer mee (!) dankzij de kleine hoeveelheid die je maar nodig hebt bij elke wasbeurt.


En ja hoor, natuurlijke haarproducten zijn net zo effectief als gewone producten. Dat maakt een natuurlijke shampoo en conditioner dus erg voordelig!Conclusie:

- Natuurlijke haarproducten zijn net zo effectief als gewone producten;

- Ze gaan veel langer mee dankzij de kleine hoeveelheid die je maar nodig hebt;

- Ze zijn beter voor het milieu én je haar!


Ontdek de natuurlijke haarproducten van Just C cosmetics en begin jouw weg naar stralend en gezond haar ♡
 

Comments


bottom of page