top of page

Haircare routine

Welkom bij de ultieme haarverzorgingservaring! Volg deze eenvoudige vierstappenroutine om je haar te laten stralen met gezondheid, zachtheid en glans, allemaal mogelijk gemaakt dankzij Just C's natuurlijke haarverzorgingsproducten.

vrouw die haren wast

Stap 2 - Voeden

Na het reinigen, gebruik je onze Moisture Cream om je haar diepgaand te voeden. Breng een royale hoeveelheid aan op handdoekdroog haar, verdeel gelijkmatig van de wortels tot de punten. Laat het enkele minuten intrekken voor extra hydratatie. Deze vochtinbrengende crème herstelt en versterkt je lokken, terwijl het zorgt voor een gezonde glans.

vrouw die natuurlijk haarmasker op haar haren doet

Stap 4 - Verzorgen

Gebruik onze Leave-in Conditioner voor dagelijkse bescherming en gladheid. Nadat je uit de douche komt, spray je de leave-in conditioner rijkelijk over handdoekdroog haar. Kam door om klitten te verminderen en laat het haar op natuurlijke wijze drogen. Deze lichte, niet-vette formule beschermt je haar bovendien tegen de hitte van je haardroger, je stijltang en krultang en houdt het gehydrateerd gedurende de dag.

Stap 1 - Reinigen

Begin je haarverzorgingsroutine met de balancerende kracht van onze Balance Shampoo. Breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar, masseer zachtjes in de hoofdhuid en werk door tot de haarpunten. Spoel grondig uit. Deze natuurlijke shampoo verwijdert op milde wijze onzuiverheden en overtollige oliën, terwijl het de natuurlijke balans van je hoofdhuid behoudt.

vrouw die haar haren afspoelt

Stap 3 - Herstellen (1-2 keer per week)

Geef je haar wekelijks een boost met ons Hydrating Mask. Breng het masker aan op schoon, vochtig haar en masseer het in. Laat het 3-5 minuten intrekken voor diepe hydratatie en herstel. Spoel grondig uit. Dit masker met zijn rijke formule op basis van natuurlijke ingrediënten revitaliseert en verjongt je lokken, terwijl het droogte en beschadiging aanpakt.

vrouw die over haar zachte haren wrijft
bottom of page